Borgers2Wielers Elektrische fietsen
Borgers2Wielers Kinderfietsen
Borgers2Wielers Sportieve fietsen
Borgers2Wielers Stadsfietsen
Borgers2Wielers Mountainbikes
Borgers2Wielers Lifestyle fietsen
Borgers2Wielers Home
Borgers2Wielers Elektrische fietsen
Borgers2Wielers Lifestyle fietsen
Borgers2Wielers Mountainbikes
Borgers2Wielers Stadsfietsen
Borgers2Wielers Sportieve fietsen
Borgers2Wielers Kinderfietsen
Borgers2Wielers Outlet
Borgers2Wielers Gebruikt
Borgers2Wielers Accessoires
Borgers2Wielers Onderhoud
Borgers2Wielers Verhuur
Borgers2Wielers Verzekeringen
Borgers2Wielers Contact

Borgers2Wielers Contact
Borgers2Wielers Disclaimer

F I E T S   S P E C I A A L Z A A K   V A N   W E S T E R W O L D E

Specialist in fietsen. Van e-bikes tot kinderfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Bij ons kun je terecht voor een fiets die bij je past. Bij ons kun je wél een proefrit maken en je zadel na 14 dagen nog ruilen. Wij zorgen voor een passende fiets met de bijbehorende service, accessoires en verzekering.

ELEKTRISCHE FIETSEN

KINDERFIETSEN

SPORTIEVE FIETSEN

STADSFIETSEN

MOUNTAINBIKES

LIFESTYLE FIETSEN

BEL ONS

MAIL ONS

Uw fiets GRATIS halen en brengen?

Geen zin om je band te plakken? Ligt je ketting er alweer af? Of heb je te weinig tijd voor onderhoud aan je fiets? Bij Arjan Borgers Tweewielers ben hiervoor aan het juiste adres. Breng je fiets vandaag nog bij ons langs, of laat je fiets halen en brengen. Helemaal GRATIS als je binnen een straal van 25km rond Vlagtwedde woont. Je hoeft voor onderhoud of reparaties géén afspraak te maken. Je kunt je fiets gewoon bij ons aanbieden. Wij beoordelen de defecte onderdelen en maken een prijsopgave voor jou. Mocht er in de tussentijd nog iets over het hoofd zijn gezien, dan nemen wij alsnog contact met jou op om dit te bespreken.

Waarom is onderhoud belangrijk?

Om je fiets in top conditie te houden is regelmatig onderhoud belangrijk. Het gaat hierbij ook om jou veiligheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld goed werkende remmen en verlichting, maar ook te lage bandenspanning, loszittende spaken en aan je ketting en versnellingen. Veel van deze reparaties voorkom je door de fiets regelmatig te laten onderhouden.


Onderhoudscoupon

Als je bij ons een nieuwe fiets aanschaft, krijg je een onderhouds coupon, waarmee je korting krijgt op de eerste 3 onderhoudsbeurten. Vergeet dus niet jouw kortingscoupon mee te nemen! Zo heb jij óók nog voordeel tijdens het onderhoud van jouw (elektrische) fiets.

Gespecialiseerd in elektrische fietsen

Wij hebben ons gespecialiseerd in elektrische fietsen. Mede door het ruime assortiment die wij verkopen, maar zeker ook omdat onze monteurs allemaal gecertificeerd zijn op het gebied van elektronica en software. Zo kunnen wij je met alle voorkomende reparaties, onderhoud en updates van jouw elektrische fiets (e-bike) van dienst zijn.

Hierdoor hebben wij er ook voor gekozen om jouw BOSCH e-bike SERVICE-PUNT te zijn


Reparaties

Voor de reparaties maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve onderdelen passend bij jouw fiets. Merk en type specifieke onderdelen als een koplamp of kettingkast worden alleen vervangen door een origineel merkonderdeel. Mocht het voorkomen dat we iets niet op voorraad hebben, bestellen wij dit direct. De reparatietijd kan hierdoor iets langer dan één dag duren.

Heeft u een (elektrische) fiets bij ons gekocht? Dan krijgt u van ons een herinnering om uw fiets voor aanvang van het fiets seizoen óf voor de winter begint een onderhoudsbeurt te geven.

Met deze onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van uw (elektrische) fiets gecontroleerd en onderhouden. Zo bent u er altijd zeker van dat uw tweewieler in goede conditie aan het fietsseizoen kan beginnen, óf tijdens de winter goed beschermd is.

Bekijk hier voorbeelden van onze mailing...

Ben je nog geen vaste klant van Arjan Borgers 2Wielers, maar wil je wél op de hoogte gehouden worden van onze zomer- of winter onderhoudsbeurt? Dan kun je met deze button een aanmeldingsformulier downloaden. Dit formulier kun je vervolgens in onze winkel inleveren. Bij de eerstvolgende actie kun je dan profiteren van onze aanbieding.

AANMELDINGSFORMULIER

We zien je graag terug in onze winkel en bedanken je voor het bezoek aan onze website

  

Wilhelminastraat 34 | 9541 AP | VLAGTWEDDE | Tel: 0599 - 313166 | borgerstweewielers@live.nl |

  

Zo

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

  

Gesloten

Gesloten

9:00u - 18:00u

9:00u - 18:00u

9:00u - 18:00u

9:00u - 20:00u

9:00u - 17:00u

  

Van 1 oktober tot 1 april zijn wij op

maandag gesloten.

  

Openingstijden:

Website realisatie: BERTSTEL.NL

Arjan Borgers Tweewielers 2019 Copyright

Disclaimer

Voorbeelden